决策支持系统的自适应建模研究及应用实例分析

A study on adaptive modeling of DSS and its application

This paper studies adaptive modeling on genetic algorithms. The modeling problem can be regarded as an optimizing problem with a simple conversion. Based on the research of genetic algorithms in automatic programming, this paper discusses adaptive modeling method on genetic algorithms, and puts forward the improved algorithms of adaptive modeling. Finally, a concrete case using adaptive modeling on genetic algorithms is presented.

葛志远; 王永县; 奕晋;.决策支持系统的自适应建模研究及应用实例分析[J].管理科学学报,2000,3(1):